Invisalign – til dig, som ikke vil have togskinner

Invisalign er en nyere metode inden for tandregulering, som udkonkurrerer de traditionelle togskinner.

Erstat de traditionelle togskinner med Invisalign

Togskinner har i mange år været benyttet som standard metode til at regulere tændernes position og skævheder. Togskinnerne er dog desværre både ubekvemme og mindre kønne, og derfor benyttes togskinnerne generelt kun i tilfælde, hvor det er yderst nødvendigt. Her er der tale om skævheder, der for eksempel medfører et skævt bid, så det er sjældent, at personer med mindre skævheder vælger at få togskinner for at rette problemet. Det kan virke som et mindre problem, men utilfredshed med smilet kan medføre selvværdsproblemer og i sidste ende føre til nedsat livskvalitet. For mange personer er det derfor den tidsmæssige og økonomiske investering værd at få rettet tænder lige, men de færreste ønsker de grimme og ubekvemme togskinner. Nu findes der heldigvis en løsning på problemet, da de traditionelle togskinner nu skal erstattes af Invisalign.

Usynlighed og aftagelighed øger popularitet

Ulemperne ved togskinnerne bliver fjernet gennem Invisalign, som består af usynlige såvel som aftagelige skinner. Skinnerne bliver udformet i gennemsigtigt plast, så det ikke er muligt at se skinnerne. Samtidigt er plasten langt mere behagelig end metallet fra togskinnerne. Det er også en fordel, at metoden fungerer gennem skinner frem for en fastsiddende bøjle, så skinnerne kan fjernes i tilfælde, hvor de alligevel skulle genere.

Få lavet dine Invisalign-skinner i dag

Invisalign har været på markedet i Danmark det seneste årti. Det er endnu ikke alle tandlæger, som har de nødvendige ressourcer og kompetencer. Der er heldigvis muligt at finde kvalificerede specialister i tandregulering, som allerede har stor erfaren med Invisalign. Hos specialisterne vil det først og fremmest blive tilbudt en forundersøgelse, hvor det gennem en 3D-model af dine tænder er muligt at få overblik over dine tænders skævheder. Dette har til formål at sikre, at Invisalign kan gøre det nødvendige arbejde for dig. Hvis Invisalign findes utilstrækkeligt, så vil behandlingsforløbet kombineres med andre metoder. Når der er skabt overblik over dine tænder, kan de første skinner udvikles. Herefter får du skinnerne med hjem. Skinnerne skal bruges så mange timer i døgnet som muligt. Disse skinner vil løbende blive udskiftet i takt med, at dine tænder bliver rettet sig på plads. På den måde vil dine skinner altid være præcist tilpasset til dit nuværende behov, så du med den populære Invisalign hurtigst muligt kan få det smil, som du altid har drømt om. Find en tandlæge, der udbyder Invisalign i København, Aarhus eller Odense-områderne.

Tandregulering Kbh

Østerbrogade 29

2100 København Ø

72108899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *