Hvad kan en bideskinne afhjælpe?

En bideskinne er en skinne, der henvender sig til dig, som oplever negative følger grundet uhensigtsmæssig bidfunktion. En af de mest udbredte følger er tænderskæren, som forårsager en lang række skader på tænder og krop.

Mange mennesker har allerede haft stor succes med at få en bideskinne. Har du problemer med tandslitage, hovedpine eller kæbesmerter, kan en bideskinne med stor sandsynlighed også hjælpe dig. Hos en dygtig tandlæge beliggende i Nykøbing F står erfarne tandlæger klar til at undersøge, hvorvidt du kan få glæde af en bideskinne.

Hvorfor er bidfunktionen vigtig?

Din bidfunktion er den måde, du bider sammen på. Den er bestemt af kæbeled, tyggemuskler og tænder.

Hvis ikke din bidfunktion er optimal, kan det resultere i en lang række forskellige gener, der ikke kun relaterer sig til dine tænder, men også til den øvrige krop. Der er således god grund til at tage uhensigtsmæssig bidfunktion alvorligt.

I dag vælger mange af gøre noget ved deres bidfunktion ved hjælp af en bideskinne. Bideskinnen forbedrer nemlig bidfunktionen, og derudover kan den afhjælpe gener, hvis du har en tendens til at bide hårdt sammen

10 ting en bideskinne kan afhjælpe

En bideskinne kan ikke gøre noget ved de skader, som allerede er sket – fx tandslidtage. En bideskinne kan derimod afhjælpe følgende:

  1. mhed i kæbemusklerne
  2. Låste muskler
  3. Hovedpine
  4. Skuldersmerter
  5. Nakkesmerter
  6. Spændinger i overkroppen
  7. Knæklyde fra kæberne
  8. Tænderskæren
  9. Forringet livskvalitet – skærer du tænder, kan det forringe din søvnkvalitet, hvilket over tid forringer din livskvalitet.
  10. Manglende energi grundet dårlig søvn

Bideskinnen er en hjælp til dig, der skærer tænder

Hvis du har en uhensigtsmæssig bidfunktion, er der risiko for, at du skære tænder, når du sover. Dette slider voldsomt på tænderne og er derfor skadeligt.

Når du skærer tænder, udsættes tænderne for et større pres, end de kan tåle. Belastningen er så stor, at tænderne slides ned, og muskler i nakke, ansigt og øvre ryg udsættes for store spændinger. Musklerne slapper således ikke af under søvnen, og det påvirker kvaliteten af din søvn.

Men uhensigtsmæssig bidfunktion er ikke det eneste, der kan forårsage tænderskæren. Også stress har vist sig at forårsage tænderskæren, og derudover kan stress i hverdagen også få dig til at presse tænderne ekstra voldsomt. Hvis du kan nikke genkendende til dette, kan en bideskinne med stor sandsynlighed også hjælpe dig.
guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster
54 85 01 92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *