Kosmetiske tandbehandlinger – det kan du få hjælp til

Kosmetiske behandlinger er de senere år blevet meget populære for at skabe det perfekte udseende, og det gælder også inden for tandbehandlinger. Efterspørgslen på tandregulering, tandblegninger og porcelæns- samt plastfyldinger er steget, og det kan endda være svært at holde styr på, hvor mange kosmetiske tandbehandlinger, som der egentlig er på markedet. Du kan læse med her, hvis du vil lære mere om, hvilke kosmetiske tandbehandlinger, som den kosmetiske tandlæge i Lyngby kan hjælpe dig med.

Tandreguleringer til at rette de skæve tænder på plads
Mange personer har mellemrum mellem tænderne eller en skæv tandstilling. Nogle personer værdsætter deres tænders specielle udseende, mens andre er utilfredse med det. Samtidigt oplever nogle personer også funktionsmæssige problemer, som følge af eksempelvis et skævt bid. Der er derfor adskillige personer, som af forskellige årsager vælger at få rettet deres skæve tænder og mellemrum på plads gennem en tandregulering. Hos børn foregår det typisk gennem en fastsiddende bøjle, men i dag er det også muligt at få gennemsigtige tandskinner, som kan tages ud efter behov. Dette gør det langt mere attraktivt at få tænderne rettet i den ønskede stilling.

Tandblegning til at få et hvidt smil
Tandblegning er også en meget populær kosmetisk tandbehandling, da et lyst smil betyder meget for selvværet. Med alderen oplever langt de fleste personer misfarvninger på tænderne, og som følge af rygning og et højt indtag af farveholdige drikkevarer som kaffe, te og rødvin opstår misfarvning på tænderne også. Denne misfarvning kan få tændernes ejermand til at syne flere år ældre, men gennem en simpel tandblegning kan misfarvningerne heldigvis fjernes. Det er muligt at foretage tandblegninger selv, men alle tandlæger fraråder det, da hjemmeblegningen hverken medfører succesfulde eller holdbare resultater. I overvejelser om en tandblegning bør du derfor kontakte en tandlæge for at få hjælp til at få et hvidt smil gennem en professionel tandblegning.

Porcelæns- og plastfyldninger til at skabe en ny form 
Porcelæn og plast bruges hyppigt som fyldninger for at skabe en ny form på en eller flere tænder. Porcelæns- og plastfyldninger er en oplagt løsning, hvis en flig er knækket af tanden. Porcelænet og plasten kan samtidigt også bruges, hvis der eksempelvis er et mindre mellemrum mellem tænderne, som ønskes fjernet. Porcelænet og plasten kan også fungere som facader på eksempelvis fortænder, hvis tænderne er for tynde og smalle.

Kombiner de kosmetiske behandlinger og få dit drømmesmil
Mulighederne inden for kosmetiske tandbehandlinger er mange, og du kan derfor komme nærmere dit drømmesmil ved at kombinere behandlingerne efter dit ønske og behov. Du kan med fordel kontakte den rådgivende tandlæge fra Bagsværd, så du kan få hjælp til at få skabt det smil, som du drømmer om.

Lyngby Tandplejecenter
Lyngby hovedgade 29, 2 sal
2800 Kgs. Lyngby

www.tandlaegelyngby.dk

Erfaren tandlæge nær Bagsværd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *