Det er ikke for sent at få rettet dine tænder

Inman Aligner

De fleste kan huske deres besøg hos tandlægen i folkeskolen samt, det besøg der skulle afgøre om du skulle have bøjle på. Hvis du som barn og teenager ikke har haft behov for bøjle, er det ikke ens betydende med, at du ikke kan for brug for det senere i livet.

 

Tænderne bevæger sig igennem hele livet og det er ikke unormalt at du kan opleve at dine tænder bliver mere og mere skæve. Det kan eksempelvis være at dine visdomstænder begynder at vise sig, og at de får rykket på hele tandrækken, således at dine forreste tænder bliver skæve.

 

Du kan selvfølgelig få hevet vosdomstænderne ud, men det er ikke altid ens betydende med, at dine forreste tænder retter sig ud igen, det findes der heldigvis en løsning på.

 

Inman Aligner – Hvad er det?
Du kan med fordel bruge og få fremstillet en Inman Aligner i København hvis dine forreste tænder med tiden er blevet skæve, eller hvis skævheden altid har været der. Inman Aligneren ligner ikke den klassiske togskinne som du kender den og Aligneren kan rette dine tænder på bare 8-16 uger.

 

Fordelen med en Inman Aligner er, at du kun skal have bøjlen på i 16 timer i døgnet og så skal tænderne hvile i 8 timer. Det bertyder altså at du selv kan tilpasse hvornår du ønsker, at have bøjlen på og hvornår du ikke ønsker at have den på.

 

Bøjlen er tilmed også næsten usynlig det eneste man vil kunne se når du smiler, er den gennemsigtige plastikskinne, som vandret kører over dine tænder. Alle fjedre og metal bøjler sidder på indersiden af tænderne, altså i ganen hvis der er tale om den øverste del, eller tungen hvis der er tale om den underste del. En tandlæge i København K kan hjælpe dig med at vejlede dig i forhold til Inman Aligneren.

 

Hvis du har behov for en Inman Aligner

Når du i samråd med din tandlæge har besluttet dig for, at få en Inman Aligner, så vil du i første omgang få lavet et almindeligt tandtjek, og dernæst vil du få taget et aftryk af dine tænder. Dette aftryk bruges til, at specialfremstille din Inman Aligner så den passer lige netop til dine tænder.

 

Det anbefales at du kommer til reglmæssige tjek, for at din tandlæge kan sikre sig, at Aligneren sidder som den skal og gør det arbejde den skal. Derfor kan du roligt kontakte din tandlæge og høre om dine muligheder for at få en tandregulering uden kirurgi.

 

Tandlægerne Rømersgade

Rømersgade 3, st.
1362 København K
33 33 89 90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *