Regelmæssige besøg hos tandlægen betaler sig

Tandlægeskræk

Rigtig mange mennesker besøger ikke tandlægen regelmæssigt, og der er endda rigtig mange som ikke engang kan huske sidste gang de var til tandlægen. De fleste tandlæger anbefaler at man aflægger dem et besøg minimum en gang om året for at få tjekket at alt er i orden. Men som sagt er der mange mennesker, der helt lader vær med at gå til tandlægen. De flestes undskyldning er, at det er dyrt – sandheden er dog en helt anden. Faktisk er det lige omvendt.

 

Konsekvensen af at du ikke besøger tandlægen på Østerbrogade ofte er, at du kan ende ud med store skader eller store smerter i dine tænder. Når du har fået så ondt, at du simpelthen bliver nødt til at besøge tandlægen kan skaden være blevet så stor, at det kræver en omfattende behandling, og dermed får du en stor regning. Hvis du derimod sørger for at vedligeholde dine tænder, så vil faren for en krævende behandling være mindsket betydeligt. Så ikke nok med at du passer på dine tænder ved, at besøge din tandlæge ofte, jamen så sparer du også penge netop fordi, at et tandtjek og en tandrensning på ingen måde er dyre behandlingsformer.

 

Tandlægeskræk kan være årsagen
Årsagen til, at rigitg mange danskere fravælger besøget hos tandlægen er grundet tandlægeskræk. Der er så mange danskere som lider af tandlægeskræk, at der har været tale om, at det er en folkelidelse. Hvis du lider af tandlægeskræk, så vil du gøre klogt i, at følge følgende råd for at få en god oplevelse hos en tandlæge I København.

 

 

  • Erkend din skræk
  • Informer din tandlæge
  • Få et overblik over hvad der skal ske
  • Forbered dig godt

 


Det første du skal gør er, at erkende at du lider af tandlægeskræk. Dette er en god idé, istedet for at være i konstant fornægtelse, for det kommer du ikke afsted til tandlægen af. Dernæst skal du informere din tandlæge om, at du lider af tandlægeskræk, han vil helt sikkert have erfaring med andre patienter med samme problem og vil derfor tage det stille og roligt, og yde en smule ekstra for at du kan føle dig endnu mere tryg.

 

Du kan med fordel bede din tandlæge om, at fortælle dig hvad han foretager sig inden foretager sig det, så kan du følge lidt med i behandlingen. Nogle patienter har gavn af at der opsat et spejl, så de kan se hvad tandlægen laver. Sidst men ikke mindst, så skal du forberede dig godt inden dit tandlæge besøg, både fysisk og mentalt. Sørg for at få en god nats søvn inden, du skal også sørge for, at have spist inden din tid.

 

Svaneklinikken
Østerbrogade 148
2100 København Ø
39 29 47 41

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *