Søger du efter en tandlæge i Espergærde

tandlaege

De fleste har mange spørgsmål, når de er på udkig efter en ny tandlæge. At skifte tandlæge er i princippet ikke en kompliceret proces, men der er nogle ting du bør overveje, før du vælger at gøre det. Nedenfor giver vi dig et samlet overblik over ting du bør huske, før du vælger at få en ny tandlæge. Søger du en tandlæge i nærheden af  Espergærde eller omegn, kan du med fordel kontakte en af dine lokale klinikker og høre nærmere om hvad de kan tilbyde.

Er det tilladt at skifte tandlæge?

Svaret er ja. Du har ret til at skifte tandlæge omgående, hvis du føler for det, og du er ikke forpligtet til at angive hvorfor. Du har som patient hos en specifik tandlægeklinik ingen kontrakt, der siger at du skal blive ved med at komme der, hvis du af en eller anden grund ønsker at skifte din tandlæge ud med en anden. Der kan være flere grunde til at folk vælger at skifte tandlæge. Dog er de mest almindelige grunde blandt andet prisen, afstanden til klinikken eller et dårligt forhold til den nuværende tandlæge.

Find en passende klinik

Når og hvis du har besluttet dig for at skifte din tandlæge ud med en ny, kan du med fordel starte med at undersøge markedet for tandlæger. Det er vigtigt at du gør dig klar, hvilken type tandlæge der vil passe bedst til dine personlige behov. Der findes mange forskellige tandklinikker derude, men i de fleste tilfælde tilbyder de noget forskelligt. Du kan stille dig selv et par spørgsmål, før du beslutter dig for at researche over internettet. Er prisen altafgørende, eller er det forholdet til din tandlæge, der betyder mest for dig som patient? Hos mange tandlægeklinikker er prisen lidt højere, men til gengæld yder de en professionel service og gør tingene gnidningsfrit, hver eneste gang du er på besøg. På den anden side er der mange, der tager forbehold for priser. Fx er der mange studerende, der gerne bare vil have den billigste løsning, og er egentlig ikke interesseret i, hvordan servicen, tilliden eller kvaliteten er i en klinik.

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Formelt set er det ret simpelt at skifte tandlægen ud med en anden. Hvis du fx flytter, kan du blot nøjes med at ringe og bestille en tid hos en ny tandlæge. Alle dine gamle journaler kan blive tilsendt den nye tandlæge, så han eller hun kan få et overblik over din tandlægehistorik og ydermere se, hvilke indgreb du har fået foretaget tidligere. Hvis du søger en akut tandlæge og bor i Helsingør, kan du med fordel kontakte en af de lokale klinikker og få en tid hurtigst muligt.

Helsingør Tandcenter

Stengade 81

3000 Helsingør

49 21 36 36

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *