Tandpleje – vejen til sunde og flotte tænder

Tandpleje

De fleste mennesker ved, at det er vigtigt at pleje sine tænder – ikke alene for at have velfungerende tænder, som kan klare de opgaver, de udsættes for, men også for at sikre et flot udseende.

Men hvad vil det egentligt sige at passe godt på sine tænder? Og hvordan foretager du optimal tandpleje på daglig basis? Dette kan du finde svar på her i artiklen.

Der findes mange dygtige tandlæger, som hver dag yder tandpleje for at sikre deres patienters tandsundhed, og med en dygtig tandlæge på Østerbro får du en tandlæge, som altid står klar til at guide dig til, hvordan du selv plejer dine tænder på bedste vis.

Gode råd til din tandpleje

Når du får at vide, at du skal pleje dine tænder, handler det helt grundlæggende om, at du skal holde dine tænder rene og fri for bakterier. På denne måde har du de bedste betingelser for at undgå tandproblemer.

Hvis du ønsker at passe godt på dine tænder, gør du klogt i at følge følgende seks tandplejeråd.

  1. Børst dine tænder to gange dagligt i minimum to minutter.
  2. Benyt en blød tandbørste med tætte børstehår.
  3. Børst dine tænder systematisk i små cirkelbevægelser og med et let pres.
  4. Suppler tandbørstningen med brug af tandtråd.
  5. Brug en tandpasta med flour – dette er med til at beskytte tænderne mod caries.
  6. Minimer dit indtag af sukker- og syreholdig mad og drikke.
  7. Spis sundt og varieret – din kost har stor betydning for dine tænders sundhed.

Suppler din daglige tandpleje med tandlægens ekspertise

Den bedste måde at sikre, at dine tænder er og forbliver både sunde og flotte, er ved at supplere din daglige tandpleje med regelmæssige besøg hos tandlægen. Med en tandlæge nær Nordhavn kan du nemlig få professionel tandpleje i form af blandt andet tandrensning, som spiller en vigtig rolle for dig, som ønsker at passe godt på dine tænder.

Ved en tandrensning fjernes plak og tandsten fra dine tænder, og dette har stor betydning for dine tænders sundhed, idet plak og tandsten over længere tid kan medvirke til udvikling af huller i tænderne. Desuden fjernes misfarvninger, når du får foretaget en tandrensning, og således er tandlægens professionelle tandpleje afgørende for både dine tænders sundhed og udseende.

Det er ikke alle, der behøver at gå til tandlæge lige ofte. Vi har nemlig alle forskellige tænder, og derfor varierer vores behov for professionel pleje og behandling. Tal med din tandlæge om dit behov – sammen finder I ud af, hvordan I plejer dine tænder bedst muligt!

 

Langeliniebroens Tandklinik
Fridtjof Nansens Plads 2
2100 København Ø
70 24 80 00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *