Få flotte lige tænder med en usynlig bøjle

Usynlig bøjle

Mange er utilfredse med deres tænder. Om det er en enkelt tand der er skæv, om det er hele tandsættet der er skævt, eller om det er et mellemrum mellem to tænder er forskelligt, men flere render rundt, og er utilfredse med deres tænder.

Som teenager er dette måske ikke den største bekymring for alle, men der er mange, der mærker af det, når de bliver voksne. Dog er det de færreste voksne, der føler sig komfortabelt med at få ”togskinner” på, da dette ofte er noget, man forbinder med teenagere. I stedet, er der kommet en helt fantastisk løsning på dette problem: den usynlige bøjle!

Denne fantastiske usynlige bøjle er i fagsprog kendt som Invisalign. Invisalign fungerer som en ganske almindelig bøjle, men den er ikke fremtrædende, når man smiler – heraf tilnavnet ”den usynlige bøjle”.

Det foregår således, at der vil blive designet en række specielle skinner til det enkelte individ, så man kan rette bøjlen til efterhånden med ca. 2 ugers mellemrum. Med denne bøjle, er der også mulighed for kun at rette på én tand af gangen, hvilket vil være optimalt, hvis det blot er én eller få tænder, man er utilfreds med.

Denne bøjle laves naturligvis også til teenagere, så kunne dette være noget af interesse, skal man blot kontakte en dygtig og erfaren tandlæge i Rødovre, få bestilt en tid hurtigst muligt, og denne vil kunne give den helt rette og kyndige vejledning i, hvordan det fungerer.

Det færdige resultat med Invisalign er det samme som med den normale togskinne. Den store forskel på disse to er, at tandlægen kan gå ind og følge mere detaljeret med i, hvordan processen udvikler sig, man kan fokusere bedre på én tand af gangen, hvis dette skulle være tilfældet, og man kan tage bøjlen i og ud alt efter behov.

Udover den faglige forskel der er ved de tog forskellige bøjler, er der selvfølgelig også den mentale forskel for selve patienten. Da dette er en bøjle, der på ingen måde er fremtræden for omgivelserne, føles den ikke lige så grænseoverskridende. Det er vigtigt, at man føler sig komfortabelt med sig selv, så dette kunne være en genial løsning til dem, der er kede af sine tænder, men synes, det er for grænseoverskridende med togskinner.

Få derfor kontaktet en tandlæge hurtigst muligt, og få det smil du altid har drømt om og fortjener!

 

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 55

2610 Rødovre

36 70 32 66

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *