Vejen til et hvidere smil

Rødvin, kaffe, te og tobak er nogle af de helt store syndere, når det kommer til misfarvning af tænderne. Men det er ikke kun indtag af disse drikkevarer samt rygning, der er kendt for at gøre tænderne mørkere. Med alderen sker der nemlig helt naturligt det, at tænderne slides, og tandbenets farve bliver som resultat heraf mere fremtrædende.

Heldigvis findes der i dag gode muligheder for at komme misfarvninger på tænderne til livs, og med en tandlæge på Frederiksberg kan du få den hjælp, du har brug for, for at få et hvidere tandsæt.

tandblegning

Vil du have lysere tænder?

Mange mennesker drømmer om et hvidt smil. Vores tænder er nemlig særligt fremtrædende, når vi smiler og griner, men desværre forsøger mange at skjule deres tænder, fordi de enten er utilfredse med udseendet eller er kede af, at deres tænder ikke fremstår lige så hvide og pæne, som de drømmer om.

Kan du genkende dette? Og kunne du ligeledes tænke dig at få lysere tænder? Så er du altså langt fra alene. Ved hjælp af tandblegning på Frederiksberg kan du på relativ hurtig og enkel vis få synligt hvidere tænder, og tandblegning er dermed en oplagt måde at blive gladere for dine tænder og dit smil.

Klinikblegning eller hjemmeblegning?

Hvis du kunne tænke dig at få foretaget en blegning af dine tænder, er der to måder, hvorpå dette kan føres ud i livet.

Du kan enten vælge at få foretaget tandblegning af en tandlæge på en tandklinik, eller du kan vælge selv at stå for tandblegningen ved at gøre det derhjemme.

Vælger du klinikblegning, vil din tandlæge påføre en blege-gel, som ved brug af en særlig lystype vil fjerne misfarvningerne på dine tænder. Således skal du blot lægge dig til rette i tandlægestolen, mens tandlægen klarer arbejdet.

Vælger du i stedet hjemmeblegning, vil processen indledes med, at din tandlæge tager aftryk af dine tænder. Disse aftryk skal bruges til udarbejdelsen af to skinner, som du derhjemme skal smøre med blege-gel. Du skal bruge én skinne i overmunden og én i undermunden, og din tandlæge vil instruere dig i, hvordan og hvor længe du helt nøjagtigt skal foretage blegning derhjemme.

Uanset hvilken af de to metoder, du vælger, er du sikret et professionelt resultat. Hverken klinikblegning eller hjemmeblegning er nemlig skadelig for dine tænder, idet det er indholdet af ilt i blege-gelen, som påvirker tændernes emalje og får tænderne til at fremstå lysere.

NAP:
Gl Kongetand
Gammel Kongevej 123
1850 Frederiksberg C
33 24 35 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *