5 gode råd, når du skal finde en ny tandlæge på Christianshavn

Tandlægebehandling

Der findes mange gode råd, som du bør overveje, når du skal finde en ny tandlæge. De mange råd kan dog gøre det svært at overskue hvilke råd, som er de vigtigste. Her kan du finde de allervigtigste råd, som du bør overveje, når du skal finde din nye tandlæge:

  1. Tandlæge til dig eller hele familien?

Du bør som det første overveje, om tandlægen kun skal bruges af dig eller, om du skal finde en familievenlig tandlæge på Christianshavn, som kan undersøge hele familiens tænder. Denne afgørelse har stor betydning, da du på baggrund af denne afgørelse kan gøre søgekriterierne for den nye tandlæge mere specifik.

  1. Nærliggende eller central placering?

Det anbefales typisk at vælge en tandlæge med en placering tæt på hjemmet af praktiske årsager. Det kan dog også være mere oplagt for dig at vælge en nærliggende tandlæge tæt på dit arbejde eller en centralt placeret tandlæge på Amagerbrogade, hvor hele familien let kan transportere sig uanset om det er på gåben, på cykel, i bil eller med offentlig transport. Med en kort afstand fra arbejde eller skole er det lettere at få tandlægebesøget passet ind i den normale hverdag uden stort besvær.

  1. Faste eller fleksible tandlægetider?

Førhen har de fleste tandlægepatienter modtaget en indkaldelse fra tandlægen, når det er tid til det regelmæssige tandeftersyn. Her var der typisk allerede bestemt en fast tid for hvilken dag og på hvilket tidspunkt dine tænder skulle undersøges. Du kan undgå at være nødsaget til at rykke hele din dags planlagte aktiviteter rundt, hvis du finder en tandlæge, som i stedet giver mulighed for, at du selv bestiller ny tandlægetid over deres hjemmeside. Så kan du med få klik få en tandlægetid, som passer efter dit eller familiemedlemmernes skema uden, at du behøver at ringe i telefontiden eller lave ændringer i programmet.

  1. Bredt udvalg af behandlinger eller højtspecialiserede behandlinger?

Alle tandlæger tilbyder en bred vifte af de almindeligste undersøgelser og behandlinger. Det er muligt at finde tandlæge med særlige fokusområder, hvilket kan komme til din eller dine familiemedlemmers fordel, hvis du er opmærksom på dette i valget af tandlæge. Utilfredshed med dine tænder kan eksempelvis ordnes hos en tandregulerende tandlæge, hvorimod dit barn med tandlægeskræk bør tilknyttes en tandlæge, som har særligt fokus på at lindre nervøsitet. Som nævnt tilbyder alle tandlæger dog generelt et bredt sortiment af ydelser, og du kan derfor også få meget gavn ud af at udtrykke særlige behov, så der både tages højde for dine tændes behov samt dine individuelle behov og ønsker.

  1. Fra søgning til første tandlægebesøg

Du kan få gavn af disse råd om at finde ny tandlæge, når du søger på internettet. Du kan også få et godt indblik i tandlægers ydelser og særlige interesseområder ved at tage telefonisk kontakt eller gennem personligt fremmøde. Tag derfor en snak med din kommende tandlæge, så der kan oprettes et godt samarbejde om at holde dine tænder og eventuelt også dine familiemedlemmers tænder sunde og flotte.

Tandlægerne No. 68 ApS
Amagerbrogade 68
2300 København S
32 54 56 74

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *